Voorzieningen

De entree

Hier begint uw verblijf. U kunt zich melden en inschrijven bij onze voordeur waarna u begeleid wordt naar onze camping. U kunt bij ons aankomen van maandag tot en met zaterdag vanaf 14.00 uur. Op zondagen ontvangen wij geen nieuwe gasten. Betalen doet u op de avond voor vertrek.

De camping

Onze camping is voorzien van grote plekken, geschikt voor uw tent, caravan of camper en allen voorzien van elektriciteit. De caravanplekken hebben een eigen vuilwaterafvoerputje. De gasten met een camper kunnen hun vuilwater op een centrale plek ledigen. Op het terrein zitten drinkwaterkranen verspreid. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Als laatste is er natuurlijk ook gratis wifi.

Caravans en campers

De meeste plaatsen hebben een tegelplateau, waar u de caravan achter zet, zodat de voortent of de luifel er overheen past (u houdt zo droge voeten, ook bij nat weer).
Voor campers is er een speciaal verhard terrein met daarvoor een grote strook gras.

Het sanitair
 
Voorzien van vloerverwarming en bestaat uit:
4 toiletten
2 urinoirs
3 douches
2 wascabines
2 wastafels
U wordt voorzien van warm water van onze zonneboiler!

Het voorportaal van het sanitairgebouw

Voorzien van een boeken- folder- en tijdschriftenkast. Ook is er een prikbord met informatie over de activiteiten in de buurt. In diezelfde ruimte is er gelegenheid om uw was te doen, een aanrecht met dubbele wasbak, centrifuge en een wasmachine en droger. Deze laatste zijn tegen betaling te gebruiken.

De visvijver

Wilt u graag een hengeltje uitgooien? In onze visvijver kunt u gerust genieten van een dagje vissen. Vraag bij ons even om een visbriefje, zodat controleurs weten dat u met toestemming vist.

Plattegrond

Ons campingreglement